A jobb felhasználói élmény, illetve a biztonságosabb használat érdekében a weboldalon sütiket használunk!

Bosch Condens 2000 W ZWB 24-1 RE 23 KOMBI Kondenzációs fali gázkazán

Junkers
224.921 Ft (177.103 Ft + ÁFA)
Cikkszám: 7736900631
224.921 Ft (177.103 Ft + ÁFA)
Jelölje be azokat a kiegészítő termékeket, amiket még a kosárba szeretne tenni!

Részletes leírás

A Bosch Condens 2000 W ZWB 24-1 RE 23 kombi fali kondenzációs kazán olyan ár-érték arányban kiemelkedő termék, amely egyesíti az otthoni melegvíz-készítés és a kiemelkedően magas hatásfokú fűtés előnyeit egy kompakt és modern készülékben.
A Bosch Condens 2000 W gázkazán szezonális helyiségfűtési hatásfoka 88%. Ez a hatásfok tovább növelhető egy jól megválasztott termosztáttal, ilyen például a Bosch TRZ 200. Ezen termék folyamatos szabályzással rendelkezik, emiatt előfordulhat, hogy a készülék hosszabb ideig üzemel alacsonyabb teljesítménnyel, viszont kevesebb energiát fogyaszt, mint egy hagyományos gázkazán.
A burkolat alatt található egy 8 literes tágulási tartály, illetve egy fűtési keringető szivattyú, amely megfelel az új Európai Uniós energiatakarékosságról szóló rendeletnek.
A kazán csatlakoztatható szolár rendszerhez is előtéttartályos szereléssel. Így tehát lehetőség nyílik a napenergia felhasználására melegvíz-készítéshez.

 Melegvízkomfort: A készülék **-os melegvíz-komfortot kínál.

 Rendszerajánlat: A kazán szolárkompatibilis üzemmódja előtéttartályos szerelés esetén lehetővé teszi a napenergia hasznosítását melegvíz-készítéshez.

 Maximális fűtési teljesítmény: 25,6 kW (fűtés és melegvíz-készítés)

Condens 2000 W Kondenzáció kicsit másképp

A kondenzációs technológia segít az égéstermékben lévő rejtett hő kiaknázásában. A speciális technológiának köszönhetően akár 88%-os szezonális hatásfokkal segíti az energiamegtakarítást.

Kondenzáció az utánkapcsolt hőcserélőnek köszönhetően

A Condens 2000 W egyszerű technológiája, egy régi jól bevált rendszeren alapul. A készülék második alumínium ötvözetű füstgáz hőcserélője biztosítja a 88%-os szezonális hatásfokot.  

Égéstermék-elvezetés Bosch tartozékokkal!

A Bosch kazánokhoz együtt tanúsított, speciális Ø60/100 és Ø80/125 mm-es füstcsövek kaphatók, melyek segítségével a legextrémebb hosszak is áthidalhatóak. Ha az így kialakított elvezetési hosszak kevésnek bizonyulnak, a Ø80/80 mm-es szétválasztott elvezetési rendszer biztos, hogy megoldást nyújt

Biztonság a zárt égéstér miatt

Ha egy hagyományos (nyílt égésterű) gázkazán található otthonában, akkor a helyiség levegőjét használja, ezáltal meghibásodás esetén veszély forrása is lehet. A Condens 2000 W zárt égéstere és zárt égéstermék-elvezető rendszere miatt ez a veszély nem fenyeget, tehát a átalakított rendszer nemcsak takarékosabb, hanem biztonságosabb is lesz.

Kombiként is kényelmesen

A kazán **-os melegvíz-komforttal rendelkezik, és 11,4 l/perc melegvíz szolgáltatásra képes az EN625 szabvány szerint.

A készülék előnyei

▶ Széles modulációs tartomány
▶ Kis helyigény
▶ Egyszerű kezelés a nagyméretű LCD kijelzőnek köszönhetően
▶ Halk üzemmód, alacsony szervizigény, egyszerű karbantartás
▶ Szolár kompatibilitás

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!
Árukereső.hu