A jobb felhasználói élmény, illetve a biztonságosabb használat érdekében a weboldalon sütiket használunk!

Computherm E800RF (TX) vezeték nélküli Wi-Fi termosztát (vevőegység nélkül)

Computherm
28.098 Ft (22.124 Ft + ÁFA)
Cikkszám: E800RF (TX)
Elérhetőség: Raktáron
28.098 Ft (22.124 Ft + ÁFA)

Részletes leírás

Computherm E800RF (TX) vezeték nélküli Wi-Fi termosztát (vevőegység nélkül)

  • A COMPUTHERM E800RF (TX) típusú Wi-Fi termosztát egy interneten keresztül okostelefonról és tabletről is vezérelhető, vezeték nélküli kapcsolóüzemű készülék, melyet elsősorban fűtési illetve hűtési rendszerek vezérlésére ajánlunk, amely a Magyarországon forgalomban lévő kazánok és klímaberendezések túlnyomó többségének szabályozására alkalmas.
  • Egyszerűen csatlakoztatható bármely, kétvezetékes szobatermosztát csatlakozási ponttal rendelkező gázkazánhoz, továbbá tetszőleges klímaberendezéshez vagy egyéb elektromos készülékhez függetlenül attól, hogy azok 24 V-os vagy 230 V-os vezérlőáramkörrel rendelkeznek.
  • A készülék a COMPUTHERM E800RF multizónás termosztátok kiegészítéséhez használható a zónák számának bővítéséhez. Az alapcsomag 2 darab termosztátot és egy vevőegységet tartalmaz amely egy 8 zónás vezeték nélküli kapcsolóüzemű készülék, igény esetén a berendezés további hat COMPUTHERM E800RF (TX) termosztáttal bővíthető.
  • A COMPUTHERM E800RF (TX) Wi-Fi termosztát használható: gázkazánok vezérlésére, meglévő fűtési/hűtési rendszer távvezérlésére, elektromos bojlerek vezérlésére, szolár rendszerek vezérlésére és egyéb elektromos készülékek egyes csoportjainak vezérlésére.
  • A termék egy darab adóegységet tartalmaz. A vevőegységet, ami a kazán vezérlését végzi, a COMPUTHERM E800RF vevőegyégében található. A két egység között vezeték nélküli (rádió-frekvenciás) kapcsolat van, ezért nincs szükség vezeték kiépítésére, mely különösen régi épületek korszerűsítésénél előnyös. Az COMPUTHERM E800RF (TX) opcionálisan használható a COMPUTHERM E400RF vevőegységéhez, azzal összepárosítható.
  • A termosztát egység folyamatos wifi kommunikáció miatt állandó ( micro USB 5 V DC, 1 A) tápfeszültséget igényel. Az adaptert és a kábelt a csomag tartalmazza.
  • Több COMPUTHERM szobatermosztát (E800RF (TX)) használatával egyszerűen megvalósítható egy fűtési rendszer zónákra bontása.
Hőmérséklet mérési tartomány 0 °C – 50 °C (0,1 °С-os lépésekben)
Hőmérséklet mérési pontosság ±0,5 °C
Beállítható hőmérséklet tartomány 5 °C – 99 °C (0,5 °С-os lépésekben)
Kapcsolási érzékenység ±0,1 °C – ±1,0 °C (0,1 °C-os lépésekben)
Hőmérséklet kalibrálási tartomány ±3 °C (0,1 °C-os lépésekben)
Tápfeszültség USB-C 5 V DC, 1 A
Működési frekvencia RF 433 MHz, Wi-Fi (b/g/n) 2,4 GHz
Hatótávolság Kb. 250 m nyílt terepen
Tárolási hőmérséklet -5 °C … +55 °C
Üzemi páratartalom 5 % – 95 % kondenzáció mentes
Környezeti hatások elleni védettség IP30
Méret (H x SZ x M) tartókonzollal együtt 130 x 23 x 92 mm
Hőérzékelő típusa NTC 3950 K 10 kΩ 25 °C-onc

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!
Árukereső.hu