A jobb felhasználói élmény, illetve a biztonságosabb használat érdekében a weboldalon sütiket használunk!

Immergas Victrix Zeus Superior 25 kW fali kondenzációs gázkazán beépített tárolóval

Immergas
672.338 Ft (529.400 Ft + ÁFA)
Cikkszám: 3.030900
Elérhetőség: Raktáron
Kártyás Fizetés
Kártyás Fizetés
Akár on-line, akár utánvétet választva a futárnál
1992 óta megbízható forrásból
1992 óta megbízható forrásból
Termékeinket Hivatalos Magyar forgalmazói jótállással értékesítjük
Telefonos Segítség : +36(70)623 3553
Telefonos Segítség : +36(70)623 3553
Vásárlással, kiszállítással illetve bármilyen kérdéssel keressen bizalommal !
672.338 Ft (529.400 Ft + ÁFA)

Részletes leírás

A VICTRIX ZEUS SUPERIOR 25 és 35 kazánok magas minőségű kondenzációs kazántesttel felszerelt kombi gázkészülékek, melyek valamennyi jelenleg érvényben lévő hazai és Európai Uniós előírásnak megfelnek. Beépített 54 literes rozsdamentes acélból készült használati melegvíztárolójuknak köszönhetően a központi fűtés kiszolgálása mellett, magas melegvízkomfortot is biztosítanak felhasználójuknak.

VICTRIX ZEUS SUPERIOR gázkészülékek 25 és 35 kW-os melegvíz teljesítménnyel, illetve 20 és 29 kW-os fűtés oldali teljesítménnyel rendelkeznek, mellyel ideális választást jelentenek a családi házak, irodák vagy kisebb létesítmények fűtési és melegvízkészítési területén.

Az integrált tárolója mellett is a készülék kompakt méretekkel rendelkezik, így falra szerelve nem foglal el sok helyet a lakás értékes területéből. Zárt égésterű kialakítása miatt a helyiség légterétől független üzemmódot biztosít.

Erősségük a megbízható és kiváló minőségű rozsdamentes acélból készült kondenzációs kazántest és az alacsony energiaigényű keringető szivattyú. A könnyű kezelhetőséget a jól áttekinthető felhasználói felület, az egyszerű beállító gombok és az informatív LCD kijelző biztosítja. Képes megjeleníteni a pillanatnyi működési állapotot és az esetleges hibakódokat. Rejtett szerelés esetén a VICTRIX ZEUS SUPERIOR modellek alját a gyári tartozékként szállított burkolatelem esztétikusan zárja le. A különböző telepítési megoldásokat számos kiegészítő készlet támogatja, melyeket az adott feladathoz igazodva lehet külön megvásárolni.

A VICTRIX ZEUS SUPERIOR 25 és 35 gázkészülékek nem csak az egyszerű szobatermosztátokkal képesek együttműködni, hanem az Immergas távvezérlő rendszerével is, mellyel a szobából is kényelmesen be lehet állítani a kazán működési paramétereit és a segítségével egyszerűen leolvashatók a pillanatnyi üzemállapotok és az esetleges hibakódok. A teljes körű rendszer része az időjárásfüggő szabályozás is. Ennek köszönhetően az otthonunk fűtése mindig a lehető legjobb hatékonysággal képes a család komfortérzetét biztosítani, miközben csökken a gázfelhasználás, azaz csökkennek az üzemeltetési költségek. A kazán vezérlése képes arra, hogy a fűtési költségek csökkentése érdekében akár hőszivattyúval is együtt tudjon működni. Megfelelő körülmények esetén, ha a hőszivattyú gazdaságosabban képes a fűtési hőigény kiszolgálására, a gázkészülék automatikusan kikapcsol. További energiamegtakarítás érhető el a használati melegvíz előállítás esetén napkollektoros rendszerek alkalmazásával. Ehhez járul hozzá a vezérlés szolár funkciója, amely kezelni tudja a gázkészülék használati melegvíz előállításnak késleltetését. Ennek köszönhetően a napkollektoros rendszerből érkező előmelegített vizet kell csak szükség esetén a felhasználó által megkívánt hőmérsékletre melegíteni.

Teljesítmény
25 kW
Garancia: 60 hónap
Méretek (magasság x szélesség x mélység): 900 x 600 x 460 mm
Tömeg: 63,9 kg
Elektromos védettség: IPX5D
Hőcserélő: Rozsdamentes
 

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!
Árukereső.hu