A jobb felhasználói élmény, illetve a biztonságosabb használat érdekében a weboldalon sütiket használunk!

Szállítási információk

Szállítás


A termékek kiszállítását a Magyar Posta Logisztikai üzletága, az MPL futárszolgálat végzi.
A feltüntetett díjak nem egyeznek meg az MPL szállítási díjaival, minden kazán és klíma esetén jóval kedvezőbb árat biztosítunk.

Amennyiben házhoz szállítást kér, úgy az MPL futár munkanapokon 08:00 és 17:00 között kísérli meg kétszer kiszállítani csomagját. 
A házhoz szállítás nem tartalmazza az emeletre, belső területre történő mozgatást, mivel az MPL általános szerződési feltételei erre nem kötelezik a futárt. 

A kiszállítás költsége minden olyan csomag esetén amelynek három irányú kiterjedése nem haladja meg a két métert illetve súlya nem haladja meg a 100 kg-ot egységesen 2500 Ft

Amennyiben csomagja túlméretes vagy extra kezelést igényel úgy raklapdíjat számolunk fel mely bruttó 5740 Ft


Méret korlátozottan a posta pontokon is átvehet csomagjait 0-24 óra között

Személyes átvétel:

Amennyiben személyesen szeretné átvenni a termékeket megteheti  Miskolcon is, 9-16 óra között.
A személyes átvétel díjszabása megegyezik a házhoz szállítás árával, ugyanis az átvételi pontokra is ki kell szállítanunk a csomagokat.
Amennyiben ezzel a lehetőséggel szeretne élni, rendelés után hívja ügyfélszolgálatunkat, hogy megbeszélhessük a részleteket.  

Ha bármilyen kérdése merülne fel, keresse bátran ügyfélszolgálati munkatársainkat:

  • Telefonon: (70/6233553)
  • E-mailen: (info@brs.hu)

Házhoz szállítás MPL Csomagküldő szolgálattal:
Amennyiben rendelését házhoz szállítással kéri a csomag feladásáról e-mail-ben értesítjük. 
Ha máshogy nem rendelkezik, akkor cégünk egy napos kiszállítási garanciát kér a futárszolgálattól, így csomagja akár már másnap kiérkezhet.
Mivel a házhoz szállítást külsős cég végzi, előfordulhat késés ámde ez nem jellemző. A csomag kiszállításával kapcsolatban az MPL által küldött ragszám segítségével a www.posta.hu/ugyfelszolgalat/nyomkovetes oldalon tájékozódhat.
A házhoz szállítás háztól házig történik, sajnos semelyik futárcég sem szállít emeletre, így amennyiben nehéz terméket rendel javasoljuk, hogy gondoskodjon segítő kezekről a csomag mozgatásához. 

MPL PostaPont szállítmány:

A 30 Kg alatti nem túl terjedelmes csomagját kérheti az országszerte több mint 2700 helyen elérhető átvételi pont valamelyikére, mely lehet MOL kút, COOP áruház, Posta pont vagy akár Posta is.

Ez a szállítás kényelmes átvételt biztosít azok számára akik munka után vagy előtt szeretnék átvenni a megrendelt terméket és nem szeretnének otthon várni a futár megérkeztére.

A csomagra 5 munkanapos őrzést biztosítunk és a díjszabása megegyezik a házhoz szállításéval. 

1-30 kg-ig: 2500 Ft  

Házhoz szállítás GLS futárszolgálattal:

Csomagjának házhoz szállítását kérheti GLS futárszolgálattal is. Ebben az esetben a házhoz szállítás díját rendelés közben a webshop a kosárban lévő termékek súlya alapján automatikusan számolja. Mivel egy prémium és nem alapértelmezett szolgáltatásról van szó, ebben az esetben nincs lehetőség ingyenes kiszállításra. A szállítás költsége tartalmazza a csomagazonosítót tartalmazó e-mailt, SMS értesítést a futár számával, kétszeri kiszállítás megkísérlését illetve az egy napos expressz szállítás költségét. Amennyiben a csomagját nem tudja a megküldött 3 órás időintervallumban átvenni a visszaigazoló e-mailben vagy a GLS ügyfélszolgálatán (+36 1 802 02 65) megváltoztathatja az intervallumot. 
A házhoz szállítás költsége az alábbi táblázat szerint kalkulálódik, egyedi eltérések előfordulhatnak:

Súly Szállítás költsége
0-2 kg 2990
2-5 kg 3090
5-10 kg 3290
10-20 kg 3490
20-30 kg 3790
30-40 kg 3990

 Amennyiben ezen felül extra szolgáltatást igényel, például dokumentumcsatolás vagy inverz csomag esetén, ügyfélszolgálatunk felveszi Önnel a kapcsolatot.

A kiszállítás státuszáról a kiválasztott szállító cégtől fog információkat kapni E-mailben és 1 órával kiszállítás előtt telefonon. A termék átvételekor kérjük ellenőrizze a csomagolást és a terméket!
Amennyiben a termék sérült, a futárral vetessen fel jegyzőkönyvet és ne vegye át a csomagot!
Sérült-, törött termékkel kapcsolatos reklamációt utólag jegyzőkönyv hiányában sajnos nem tudunk elfogadni.

A csomagjainkat biztosítva küldjük, melyek átvételtől számítva 72 óráig érvényesíthetőek, így utólagos jegyzőkönyv felvételére is lehetőséget nyújt. Kérjük utólagos jegyzőkönyv felvételével kapcsolatban keresse meg a csomagküldő szolgálatot és az ügyfélszolgálati munkatársainkat is.

Kellemes vásárlást kívánunk!

 

Ha bármilyen kérdése merülne fel, keresse bátran ügyfélszolgálati munkatársainkat:

  • Telefonon: (70/6233553)
  • E-mailen: (info@brs.hu)

Árukereső.hu