A jobb felhasználói élmény, illetve a biztonságosabb használat érdekében a weboldalon sütiket használunk!

WILO

A WILO az egész világon egyet jelent a kitûnõ német hagyományok szerinti mérnöki munkával.A WILO az egész világon egyet jelent a kitűnő német hagyományok szerinti mérnöki munkával. Fűtési-, hűtési-, klíma-, vízellátási- és szennyvíz-elvezetési szivattyúink és szivattyúrendszereink egyaránt alkalmazhatóak kereskedelmi épületekben, kommunális létesítményekben, az iparban és természetesen a privát háztartásokban is.A Wilo Magyarország Kft.-t 1991-ben alapította a WILO GmbH. Kezdetben 4 munkatárs látta el a WILO szivattyúk magyarországi forgalmazását. Azóta sok minden megváltozott: Anyacégünk átalakult részvénytársasággá, aminek új neve WILO AG. lett, és a WILO Magyarország Kft. is sokat fejlődött az alapítása óta eltelt időben. Első telephelyünket a Gvadányi utcában 2004-re kinőttük, így 2005 novemberében új telephelyre költöztünk, a jól megközelíthető törökbálinti bevásárlóközpont mellé. A WILO Magyarország Kft. immár 31 alkalmazottja látja el feladatatait a szép, barátságos környezetben található kényelmes, új irodaházban. Az irodaházzal egybeépült 1000 négyzetméteres, korszerű magasraktár lehetőséget teremt a fűtési-, és hidegvizes szivattyúk széles skálájának raktározására, s ezzel partnereink rövid határidőn belüli kiszolgálására.

Nagy változást jelentett életünkben, amikor 2003-ban anyagcégünk a WILO AG. integrálta a szintén német tulajdonú EMU GmbH-t. Az egyesüléssel a WILO termékpalettája kiegészült a tisztavizes búvár-, illetve szennyvízszivattyúkkal és keverőberendezésekkel, így az épületgépészet mellett immár a közművek és az ipar számára fejlesztett termékekkel is állunk partnereink rendelkezésére.

Az ügyfeleinkkel évtizedek óta folytatott szoros együttműködésünk során a szivattyúk terén szerzett tudásunkat rendszer-kompetenciává fejlesztettük tovább. 
Ez a tudás az alap ahhoz, hogy megoldásaink tökéletes mértékben vevőink igényeinek kielégítését szolgálják.

Árukereső.hu