A jobb felhasználói élmény, illetve a biztonságosabb használat érdekében a weboldalon sütiket használunk!

Bosch Condens 3000F - 16 álló kondenzációs rendszerkazán

Bosch
689.900 Ft (543.228 Ft + ÁFA)
Cikkszám: 7731600029
Elérhetőség: Raktáron
Fűtőteljesítmény
17 kW
689.900 Ft (543.228 Ft + ÁFA)

Részletes leírás

A Condens 3000F sorozat kompakt kialakítású, modern megjelenésű fűtő készülék.
A termék kis helyigényének köszönhetően szinte bárhová beépíthető.
Csatlakozásainak helyei megegyeznek a régi kéményes álló kazánokéval így megkönnyítve a cseréjüket. A termék ideális régi rendszerek modernizációjához de természetesen alkalmas új, napkollektoros, energiatakarékos rendszerek létesítéséhez is.

A Kazánt nevezhetjük akár rendszerkazánnak is, ugyanis a készülék tároló előkészítéssel rendelkezik, ezáltal egy tároló könnyedén hozzákapcsolható és ezzel hőközponttá alakul.
Kétféle teljesítményben gyártják, a 16kW-ost kisebb lakásokba ajánljuk, míg a harminc kilowattos egy nagyobb családi ház fűtését, melegvíz ellátását is meg tudja oldani. 
A kondenzációs technológiának köszönhetően a készülék rendkívül energia takarékos, ráadásul szolár rendszerhez csatlakoztatva ez tovább kamatoztatható. 
A kazán modulációs tartománya 1:4-es így rendkívül széles tartomány lefedésére alkalmas. A zajkibocsátása rendkívül alacsony, észre sem veszi működését miközben kimagasló komfortérzetet biztosít Önnek és családjának.

Condens 3000 F álló kondenzációs kazán

A Condens 3000 F a Bosch bevált és teljesen saját fejlesztésű kondenzációs technikájával jó benyomást kelt, és garantálja a magas hatásfokú fűtést egész évben. A kazán egyéni igények szerint kombinálható a Bosch melegvíz-tárolóival, szabályzóival és égéstermék elvezetési rendszereivel, így egyszerűen, pillanatok alatt kialakíthatja otthonában a tökéletes fűtési rendszert.

Három fontos érv a tökéletes fűtéshez: Hatékonyság, gazdaságosság és könnyű kezelhetőség

A Condens 3000 F ideális megoldást jelent az egyszerű és gazdaságos lakásfűtésre. Mint a gáztüzelésű kondenzációs kazánok általában, a 3000 F  magas hatásfokkal dolgozik egész évben, kiváló ár-érték arányuk pedig még gazdaságosabb ajánlattá teszi őket. A kazán nagyon kis helyet foglal, és rendkívül kis tömegű. Ez megkönnyíti a beszerelést végző szakember munkáját, és minimálisra csökkenti a drága beszerelési időt.

Márka, minőség, a sok elégedetten töltött év érdekében 

A Condens 3000 F típus a legjobb minőségű alkatrészekből készült, amelyeket a gázszerelője már ismer más Bosch kazánokból. Az ilyen sorozatgyártásban készült bevált alkatrészek teszik lehetővé, hogy a Condens 3000 F típust a Bosch márkára jellemző minőségben, mégis ennyire vonzó és méltányos áron kínáljuk. Ideális példa erre a hőcserélő, amely jó minőségű alumínium-szilícium ötvözetből készül, ezért rendkívül korrózióálló. Ugyanakkor ennek az anyagnak kiváló a hővezetése, és jelentős mértékben hozzájárul a kazán kiváló hatásfokához

Kis méret

Kis méretének köszönhetően mindig lehet helyet találni a kazán telepítésére. Ez emellett fűtés-korszerűsítés esetén nagyban megkönnyíti a kazáncserét is. A Condens 3000 F tömege mindössze 54 kg, így telepítéskor szó szerint könnyű munkája lesz a szakembernek.

Kiváló hatásfok egész évben

A kondenzációs technikának köszönhetően a Condens 3000 F kazán 93%-os szezonális hatásfokkal rendelkezik, mellyel jelentős gázmegtakarítás érhető el egy hagyományos kazánhoz képest.

Elektromos védettség IPX4D
Hatásfok (%) 93%

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!
Árukereső.hu