A jobb felhasználói élmény, illetve a biztonságosabb használat érdekében a weboldalon sütiket használunk!

Rólunk

Rólunk

Üdvözöljük Webáruházunkban!

Cégünk , a BRS Klíma és Gázcentrum Kft. , Miskolcon (további információk a  honlapunkon : www.gazcentrum.brskft.hu)  már több mint 30 éve épületgépészeti termékek kis és nagykereskedésére jött létre, de szükségét érezzük, hogy eleget tegyünk az On-line kereskedelem legmagasabb követelményeinek is, ahogy azt már közel 30 éve tesszük épületgépészeti áruházunkban is. 

Csak megbízható termékeket kínálunk Önöknek biztos háttérrel rendelkező gyártóktól, legtöbb termékünket azonnal szállítjuk raktárkészletünkről.

A legmodernebb informatikai rendszerrel igyekszünk a webes értékesítés épületgépészeti szegmensének vezető webáruháza lenni. Szinte az összes (bankkártyás, utalásos és utánvétes) fizetési lehetőségeket felkínáljuk kedves látogatóinknak, Önt semmilyen plusz költség nem terhelheti kártyás illetve átutalásos fizetéskor.

Csomagküldésre az MPL Csomagküldő szolgáltatásával szerződtünk, így raktárkészleten lévő termékeinket 1 napon belül, de külön egyeztetéssel szinte bármikor Önhöz juttatjuk csomagját.

Honlapunk SSL biztosított (titkosított) rendszerben fut, ezzel is garantáljuk vásálóink maximális biztonságát, adataiknak a legmagasabb szinten való védelmét.

Kellemes böngészést és vásárlást kívánunk!

BRS.hu csapata 

További webáruházaink :

meleget.hu , hideget.hu

Tartalomhoz tartozó címkék: hír
Árukereső.hu